Jordbruksverket.se använder kakor (cookies) för att fungera på ett bra sätt. Här kan du läsa mer om hur vi använder kakor.
Version: 3.1.1
Inloggad som  | Logga ut
Mina Sidor: Version: 3.1.1 Tid: 20190826-0839

Är det hållbart att äta kött?

Vissa vill idag inte äta kött, ägg eller mejeriprodukter utan övergår till en vegetarisk eller vegansk kost, av hållbarhetsskäl eller av etiska skäl. Andra vill äta kött för att det är ett smakligt och näringsrikt livsmedel, men vill samtidigt att köttet ska vara hållbart producerat. Vilka effekter har egentligen vår köttkonsumtion i ett hållbarhetsperspektiv?

Foto: Anders Wiklund/TT

Grynkorv, Västergötlands nationalrätt

 

Mer information

Kontakt

Kundtjänst

Vi har öppet helgfria vardagar

   måndag–torsdag 8.00–16.30

   fredag 8.00–16.00

0771-223 223

Fråga oss via webbenlänk till annan webbplats

Skicka e-post

Fråga oss via webben