Diagram
1. Direktkonsumtion av mjöl, bröd och
spannmålsprodukter, kg per person och år
2. Totalkonsumtion av mjöl och gryn, kg per person och år
3. Mjöl och gryn, direktkonsumerat och som innehåll i förädlade
produkter, kg per person och år
4. Totalkonsumtion av kött, kg per person och år
5. Direktkonsumtion av vissa fiskprodukter, kg per person och år
6. Direktkonsumtion av mjölk, liter per person och år
7. Direktkonsumtion av
syrade produkter, liter per person och år
8. Totalkonsumtion av mjölkprodukter, liter resp. kg per person
och år
9. Totalkonsumtion av matfett, kg per person och år
10. Direktkonsumtion av frukt, kg per person och år
11. Direktkonsumtion av rotfrukter och färska köksväxter, kg
per person och år
12. Totalkonsumtion av köksväxter, frukt och bär, kg per person
och år
13. Direkt- och totalkonsumtion av socker och sirap, kg per
person och år
14. Fördelning av totalkonsumtionen av socker, kg per person
och år
16. Direktkonsumtion av glass samt choklad- och konfektyrvaror,
liter resp. kg per person och år
17. Direktkonsumtion av malt- och läskedrycker samt
mineralvatten, liter per person och år
18. Direktkonsumtion av starköl, vin och sprit, liter per
person och år
19. Olika varugruppers bidrag till
energitillförseln åren 1980, 1990, 2000 och 2010, procent
1. Direktkonsumtion av mjöl, bröd och
spannmålsprodukter, kg per person och år
1.
Direct consumption of flour, bread and cereals, kg per capita and year
2. Totalkonsumtion av mjöl och gryn, kg per
person och år
2.
Total consumption of flour and grain, kg per capita and year

3. Mjöl och gryn, direktkonsumerat och som
innehåll i förädlade produkter, kg per person och år
3.
Flour and grain, consumed directly as part of processed products, kg per capita
and year

4. Totalkonsumtion av kött, kg per person
och år
4.
Total consumption of
meat, kg per capita and year

5. Direktkonsumtion av vissa fiskprodukter,
kg per person och år
5.
Direct consumption of some fish products, kg per capita and year

6. Direktkonsumtion av mjölk, liter per
person och år
6.Direct
consumption of milk, litre per capita and year

7.
Direktkonsumtion av syrade produkter, liter per person och år
7.Direct
consumption of fermented milk, litre per capita and year

8. Totalkonsumtion av mjölkprodukter, liter
resp. kg per person och år
8.Total
consumption of milk products, litre and kg respectively per capita and year

9. Totalkonsumtion av matfett, kg per person
och år
9.Total
consumption of edible fats, kg per capita and year

10. Direktkonsumtion av frukt, kg per
person och år
10.Direct
consumption of fruit, kg per capita and year
11. Direktkonsumtion av rotfrukter och
färska köksväxter, kg per person och år
11. Direct consumption of root vegetables and fresh
vegetables, kg per capita and year 
12. Totalkonsumtion av köksväxter, frukt
och bär, kg per person och år
12.Total
consumption of vegetables, fruit and berries, kg per capita and year

13. Direkt- och totalkonsumtion av socker
och sirap, kg per person och år
13.Total
and direct consumption of sugar and treacle, kg per capita and year

14. Fördelning av totalkonsumtionen av
socker, kg per person och år
14. Division of the total consumption of
sugar, kg per capita and year
15. Direktkonsumtion
av kaffe och te, kg per person och år
15. Direct consumption of coffee and
tea, kg per capita and year

16. Direktkonsumtion av glass samt choklad-
och konfektyrvaror, liter resp. kg per person och år
16.Direct
consumption of ice cream, chocolate and confectionery, kg and litre
respectively per capita and year

17. Direktkonsumtion av malt- och
läskedrycker samt mineralvatten, liter per person och år
17.Direct
consumption of beer, soft drinks and mineral waters, litre per capita and year

18. Direktkonsumtion av starköl, vin och
sprit, liter per person och år
18.Direct
consumption of beer, wine and spirits, litre per capita and year

19. Olika varugruppers bidrag till
energitillförseln åren 1980, 1990, 2000 och 2010, procent
19.Different
foodstuffs’ contribution to the supply of energy 1980, 1990, 2000 and 2010,
percent
