Jordbruksverket.se använder kakor (cookies) för att fungera på ett bra sätt. Här kan du läsa mer om hur vi använder kakor.

Greppa Näringen söker en webbredaktör

Arbetsuppgifter

Du ska huvudsakligen arbeta med utvecklingen av Greppa Näringens webbplatser (www.greppa.nu och www.greppa.nu/adm) som webbredaktör.

Webbplatsen www.greppa.nu ska under de kommande åren byggas om, bland annat för att anpassas till EU:s tillgänglighetsdirektiv, och du kommer delta i detta arbete. Du kommer även att arbeta med löpande uppdateringar av Greppa Näringens webbplatser, elektroniska nyhetsbrev och övrigt informationsmaterial. Det ingår även mer administrativa arbetsuppgifter i tjänsten, deltagande i mässor samt stöd till projektledningen med olika dokument.

Du deltar i Greppa Näringens arbetsgrupp och medverka i ett antal gemensamma arbetsuppgifter i nära samarbete med övriga i gruppen.

Tjänsten är ett vikariat tom 30 april 2020.
Placeringsort är Alnarp.

Kvalifikationer

Du har en högskoleutbildning som kommunikatör eller webbredaktör. Alternativt är du agronom eller motsvarande med minst 2 års erfarenhet av att jobba med kommunikation på webbplatser. Du har erfarenhet av utveckling av webbplatser i samarbete med IT-personal, bland annat kravställning och tester. Det är bra om du har erfarenhet av att jobba med SiteVision.

Du är flexibel, strukturerad och har bra samarbetsförmåga. Du ska ha en god skriftlig kommunikationsförmåga på svenska.

I tjänsten ingår en del resor därfört är körkort är ett krav.

Anställningsform

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: 6 månader eller längre
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde Enligt överenskommelse dock senast 1 april. Tjänsten är ett vikariat tom 30 april 2020
Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Thorsten Rahbek Pedersen, enhetschef rådgivningsenheten söder
Mobil: 040 41 52 82

Stina Olofsson, Projektledare Greppa Näringen
Telefon: 070-595 52 31

Maria Gustavsson, ST
Telefon: 036-156093

Eva Dahlberg, SACO-representant
Telefon: 036-15 51 76

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-01-15
Arbetsgivarens referensnummer: 2.4.6-18537/2018

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

När du registrerar din ansökan kan du komma att få besvara ett antal frågor. Fyll i frågorna så utförligt du kan eftersom ansökningar med uteblivna eller ofullständiga svar inte beaktas i lika stor utsträckning som ansökningar med utförliga svar.

Vi använder e-rekrytering via offentliga jobb för att kvalitetssäkra och effektivisera rekryteringen. När du fyllt i dina uppgifter söker du enkelt andra jobb utan att fylla i uppgifterna igen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Sök jobbet här >>

Om Jordbruksverket

Vi söker en vikarie för vår webbredaktör i Greppa Näringen som ska vara föräldraledig.

Greppa Näringen www.greppa.nu är ett framgångsrikt kunskaps- och rådgivningsprojekt som ska inspirera och motivera lantbrukare och rådgivare att använda kunskap så att gårdens klimat- och miljöpåverkan minskar och lönsamheten förbättras. Greppa Näringen arbetar brett med miljö- och klimatfrågor på olika typer av gårdar.

Greppa Näringen leds från Jordbruksverkets rådgivningsenheter, i samarbete med LRF, länsstyrelserna och rådgivningsföretag.

Rådgivningsenheten söder och rådgivningsenheten norr arbetar med kompetensutveckling inom landsbygdsprogrammets målområden Ett rikt odlingslandskap, Ingen övergödning, Giftfri miljö, Ekologisk produktion, Tvärvillkor och förgröning, Vattenhushållning och Energi och klimat. Inom enheterna finns bland annat Greppa Näringen, Växtskyddscentralerna, projektet Minskad klimatpåverkan och regionalt placerade experter inom ekologisk produktion.

Jordbruksverket är en expertmyndighet där du tillsammans med 1 500 kollegor får arbeta med frågor som handlar om att skapa en långsiktigt hållbar svensk matproduktion. Vårt uppdrag omfattar växt- och djurskydd, smittskydd, frågor kring hållbar utveckling samt att arbeta för ett dynamiskt och konkurrenskraftigt näringsliv i hela landet.

Fråga oss via webben