Jordbruksverket.se använder kakor (cookies) för att fungera på ett bra sätt. Här kan du läsa mer om hur vi använder kakor.
Version: 3.0.16
Inloggad som  | Logga ut
Mina Sidor: Version: 3.0.16 Tid: 20190122-1020

Testledare

Arbetsuppgifter

Som testledare har du en central roll i arbetet att planera och leda teamets testaktiviteter. Du samordnar tester med andra berörda team. Du säkerställer att förutsättningar för test finns, samt identifierar och ta fram nya testfall. Du håller i kontinuerlig statusrapportering och felsöker vid defekter.

Vi är idag 10 systemutvecklingsteam som arbetar med både förvaltning och nyutveckling. Våra team består av 6 till 10 personer som ansvarar för teamets hela leverans. Det ingår olika roller i teamen, t ex programmerare, systemarkitekt, testare och teamet leds av en teamledare/scrummaster. Vi lever i en komplex systemvärld med många beroenden och ständig systemutveckling. Vi lägger också mycket fokus på att utforma våra arbetssätt och systemutvecklingsprocesser så att de är så effektiva som möjligt. Omvärldsbevakning och kompetensspridning inom och mellan team är viktigt inslag i arbetet.

Rollen erbjuder dig stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet till personlig utveckling tillsammans med kompetenta kollegor och konsulter i en spännande och föränderlig miljö.

Jordbruksverkets IT växer och möjligheten att göra intern karriär är mycket goda. Hos oss finns utvecklingsmöjligheter för alla oavsett om du vill utvecklas på bredden eller på djupet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har akademisk examen med IT-inriktning eller motsvarande och har flerårig erfarenhet som testledare/testare i komplexa IT-projekt. Du har många års erfarenhet av att jobba i ett agilt systemutvecklingsteam i nära samarbete med utvecklare och testare och identifierar, skriver och genomför testfall för både regressions-, integrations-, system- och acceptanstester. Du kan läsa och felsöka i loggar samt har erfarenhet av testning med REST-klient och SQL-frågor. Vi ser med fördel att du har erfarenhet av utveckling av administrativa system samt erfarenhet av att arbeta med GIS och geografisk information.

Det är viktigt att du som person tycker om att arbeta tillsammans med andra och därmed har en god samarbetsförmåga. Rollen ställer också krav på att du är kommunikativ och kvalitetsmedveten. Du är självgående och gör rätt prioriteringar mellan ambitionsnivå och leverans. Du är van vid att väga samman olika typer av information, prioriterar och gör avvägningar på ett effektivt sätt. Rollen som testledare innebär att koordinera andra därav krävs en samordnande förmåga och ledaregenskaper.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Sandra Brolin, Enhetschef
Telefon: 036-15 57 86

Åse-Marie Josefsson, SACO
Telefon: 036-15 58 66

Maria Gustavsson, ST
Telefon: 036-15 60 93

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-02-15
Arbetsgivarens referensnummer: 2.4.6-01257/2019

Placeringsort är Jönköping

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

När du registrerar din ansökan kan du komma att få besvara ett antal frågor. Fyll i frågorna så utförligt du kan eftersom ansökningar med uteblivna eller ofullständiga svar inte beaktas i lika stor utsträckning som ansökningar med utförliga svar.

Vi använder e-rekrytering via offentliga jobb för att kvalitetssäkra och effektivisera rekryteringen. När du fyllt i dina uppgifter söker du enkelt andra jobb utan att fylla i uppgifterna igen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Sök jobbet här >>

Om Jordbruksverket

Vi ökar nu vårt fokus på kärnkompetenser och medarbetare för ledande och styrande roller. Just nu söker vi en senior testledare. Är det du?

IT-avdelningen på Jordbruksverket är en stor arbetsplats med nästan 200 medarbetare och konsulter som arbetar tillsammans i hela systemutvecklings- och driftprocessen. Här finns alla roller från projektledare och kravanalytiker till IT-arkitekter, programmerare, testare samt support-, infrastruktur- och systemtekniker.
Vi har en lång erfarenhet av att både nyutveckla och vidareutveckla IT-lösningar.

Vi arbetar teambaserat i systemutvecklingsteam med kompetenta teammedlemmar som tillsammans tar ansvar för sitt resultat. Vi utvecklar vår teknik och våra arbetssätt kontinuerligt.

Läs mer om Jordbruksverkets övergripande uppdrag? http://www.jordbruksverket.se/omjordbruksverket/

VI ERBJUDER DIG
Ett meningsfullt arbete- det du gör på dagarna bidrar till ett långsiktigt hållbart jordbruk i Sverige. Det är viktigt!

Utveckling- vi har ett växthus med kurser, föreläsningar, mentorprogram, erfarenhetsgrupper och andra sätt att utvecklas på. Välkommen att växa med oss!

God arbetsmiljö- i en stor del av våra anställningar erbjuder vi flexibel arbetstid, möjlighet att jobba mobilt. Vi har även en aktiv personalförening. 2021 flyttar vårt huvudkontor i Jönköping till nybyggda lokaler. Vi trivs på jobbet!

Bra förmåner- upp till 35 semesterdagar, friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg, ersättning för läkarvård och läkemedel.

Fråga oss via webben