Jordbruksverket.se använder kakor (cookies) för att fungera på ett bra sätt. Här kan du läsa mer om hur vi använder kakor.

Störningar på webbplatsen

Version: 3.1.0
Inloggad som  | Logga ut
Mina Sidor: Version: 3.1.0 Tid: 20190404-1533

Samordnare med fokus på att främja de gröna näringarnas utveckling

Arbetsuppgifter

Vill du bidra i vårt arbete med att främja de gröna näringarnas utveckling? Som samordnare arbetar du med att planera och organisera nätverksaktiviteter som stärker medlemsorganisationernas förmåga att främja nya affärsmöjligheter, innovationer inom de gröna näringarna samt ekosystemtjänster, miljöarbete och minska klimatpåverkan.

Du kommer också att förbereda för Landsbygdsnätverkets arbete efter 2020 som ska stärka den kommande gemensamma jordbrukspolitiken. Det omfattar arbete med landsbygdsprogrammet, direktstöden samt marknadsordningens stöd.

Det ingår också att bidra till annat främjande och utredande arbete inom avdelningen för Jordbruk och Analys. Resor inom främst Sverige men även inom Europa ingår.

Kvalifikationer

Du har relevant högskoleexamen inom t.ex. naturvetenskap eller samhällskunskap. Du har flerårig erfarenhet av arbete med utveckling inom de gröna näringarna och därigenom ett brett kontaktnät inom området. Erfarenhet från arbete med den gemensamma jordbrukspolitiken är meriterande. Det är också meriterande om du har erfarenhet från nätverkande arbete i aktuella områden.

Du är bra på att ta initiativ och att arbeta både självständigt och i grupp. Du är strukturerad, drivande och idérik i de frågor du ansvarar för. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och att leda grupper mot gemensamma mål. Som person gillar du att skapa kontakter och är duktig på att underhålla relationer. För tjänsten krävs goda språkkunskaper i tal och skrift på svenska och engelska.

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Lina Andersson, Enhetschef
Telefon: 036 15 61 67

Eva Jirskog, SACO
Telefon: 036 -15 51 11

Christina Haal, ST
Telefon: 036-155740

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-09-23
Arbetsgivarens referensnummer: 2.4.6-13351/2019

Placeringsort är i första hand Jönköping men annan placeringsort kan diskuteras. Närvaro i Jönköping kommer i viss utsträckning krävas vid annan placering.

Inför rekryteringsarbetet har Jordbruksverket tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Vi eftersträvar mångfald bland våra anställda.

Vi använder e-rekrytering via offentliga jobb för att kvalitetssäkra och effektivisera rekryteringen. När du fyllt i dina uppgifter söker du enkelt andra jobb utan att fylla i uppgifterna igen.

Fyll i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Bilagor kan inte skickas med via offentliga jobb. Det blir aktuellt först i ett senare skede av rekryteringen.

Tack för att du söker arbetet genom offentliga jobb!

Sök jobbet här >>

Om Jordbruksverket

Jordbruksverket finns för att främja en ökad och hållbar matproduktion och god djurvälfärd i hela Sverige. Vi bidrar till en levande landsbygd. På myndigheten arbetar cirka 1600 personer, huvudkontoret ligger i Jönköping men vi har även stor regional verksamhet.

Vi kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete där du bidrar till ett långsiktigt och hållbart jordbruk i hela Sverige. Detta i en god arbetsmiljö med goda förmåner med upp till 35 semesterdagar, friskvårdsbidrag samt friskvårdstid. I en stor del av våra anställningar erbjuder vi en flexibel arbetstid och möjlighet att jobba mobilt.

Läs mer om oss på vår hemsida - www.jordbruksverket.se/omjordbruksverket/jobbahososs

Avdelningen för Jordbruk och Analys söker nu en samordnare till kansliet för det nationella Landsbygdsnätverket. Landsbygdsnätverket består av ett hundratal nationella intresseorganisationer och myndigheter som alla på olika sätt har betydelse för utvecklingen av de verksamheter och företag som finns i landsbygder och i kustsamhällen. Nätverkets medlemmar arbetar bland annat tillsammans i tematiska arbetsgrupper och genomför olika former av nätverksaktiviteter och främjande insatser. Det svenska Landsbygdsnätverket är även en del av ett europeiskt landsbygdsnätverk med samma mål. I landsbygdsnätverkets kansli arbetar tio medarbetare.

Fråga oss via webben