Jordbruksverket.se använder kakor (cookies) för att fungera på ett bra sätt. Här kan du läsa mer om hur vi använder kakor.
Version: 3.0.14
Inloggad som  | Logga ut
Mina Sidor: Version: 3.0.14 Tid: 20181211-1428

Verksamhetsarkitekt/verksamhetsutvecklare

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig en spännande tjänst i en stimulerande miljö. Du kommer vara en viktig kugge i att utveckla den gemensamma arkitekturen på Jordbruksverket och att säkra att den följs i olika utvecklingsprojekt- och uppdrag. Det innebär att i samarbete med övriga arkitekter utveckla den gemensamma arkitekturen t.ex. genom att ta fram generella lösningsmönster för verksamhetens och våra kunders behov.

Du kommer att delta i utvecklingsinsatser genom att kartlägga och analysera verksamheternas behov, föreslå lämpliga lösningar och stötta i genomförandet. Ena dagen kan det handla om registrering av hundar och den andra om utbetalning av stöd för landsbygdsutveckling. Du får med andra ord insyn i en bred verksamhet. I analysarbetet ingår att sammanställa beslutsunderlag, konkretisera handlingsalternativ och mappa verksamhetens behov mot tillgängliga IT-lösningar.

Kvalifikationer

Vi tror att du redan jobbar med verksamhetsutveckling i någon form. Har du erfarenhet som verksamhetsarkitekt är det en merit men dina personliga förmågor väger tyngre. Vi ser gärna att du har någon typ av högskoleutbildning, gärna med IT-inriktning, men har du erfarenhet som verksamhetsarkitekt/verksamhetsutvecklare är det lika värdefullt.

Du är duktig på att se mönster och att analysera komplexa verkligheter. Du har en god kommunikativ förmåga och kan förklara komplicerade samband på ett enkelt sätt. Vidare är du strukturerad, uthållig och drivande. Det är självklart för dig att bygga relationer för att komma framåt i arbetet.

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse.
Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Ylva Purfürst, Enhetschef, enheten för gemensam utveckling
Telefon: 036- 15 57 13

Elisabeth Boman, SACO
Telefon: 036-15 64 13

Maria Gustavsson, ST
Telefon: 036-156093

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-01-14
Arbetsgivarens referensnummer: 2.4.6-18479/2018

Placeringsort är Jönköping.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

När du registrerar din ansökan kan du komma att få besvara ett antal frågor. Fyll i frågorna så utförligt du kan eftersom ansökningar med uteblivna eller ofullständiga svar inte beaktas i lika stor utsträckning som ansökningar med utförliga svar.

Vi använder e-rekrytering via offentliga jobb för att kvalitetssäkra och effektivisera rekryteringen. När du fyllt i dina uppgifter söker du enkelt andra jobb utan att fylla i uppgifterna igen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Sök jobbet här >>

Om Jordbruksverket

Jordbruksverket är en expertmyndighet där du tillsammans med 1 500 kollegor får arbeta med frågor som handlar om att skapa en långsiktigt hållbar svensk matproduktion. Vårt uppdrag omfattar växt- och djurskydd, smittskydd, frågor kring hållbar utveckling samt att arbeta för ett dynamiskt och konkurrenskraftigt näringsliv i hela landet.

VI ERBJUDER DIG
Ett meningsfullt arbete- det du gör på dagarna bidrar till ett långsiktigt hållbart jordbruk i Sverige. Det är viktigt.

Utveckling- vi har ett växthus med kurser, föreläsningar, mentorprogram, erfarenhetsgrupper och andra sätt att utvecklas på. Välkommen att växa med oss.

God arbetsmiljö- vi erbjuder flexibel arbetstid, möjlighet att jobba på distans, aktiv personalförening. 2021 flyttar vi in i helt nybyggda lokaler i Jönköping. Vi trivs på jobbet.

Bra förmåner- upp till 35 semesterdag, friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg, ersättning för läkarvård och läkemedel.

Anställningen är placerad på enheten för gemensam utveckling som är en del av det gemensamma verksamhetsstödet på Jordbruksverket. Enheten ansvarar för att utveckla, förvalta och driva användning av verksgemensamma system.

Vi ska bidra till en effektivare verksamhet genom att bland annat stötta i utvecklingsinsatser och arbeta för en ökad återanvändning av funktionalitet. Vi lyfter det externa kundperspektivet i utvecklingsinsatser för att ännu bättre möta kundperspektivet. Enheten genomför sitt uppdrag i nära samarbete med IT-avdelningen.

Fråga oss via webben