Jordbruksverket.se använder kakor (cookies) för att fungera på ett bra sätt. Här kan du läsa mer om hur vi använder kakor.
Version: 3.1.0
Inloggad som  | Logga ut
Mina Sidor: Version: 3.1.0 Tid: 20190404-1533

Handläggare med inriktning på stödutveckling

Arbetsuppgifter

Är du en person som trivs med varierande och utmanande arbetsuppgifter där du får ta eget ansvar?

Som handläggare hos oss kommer du få sätta dig in i olika uppgifter och frågor kopplat till de stöd enheten ansvarar för, allt ifrån att vara med och utforma regelverk och delta i olika utredningar till att delta i utvecklingen av de system enheten ansvarar för.

Vi arbetar processorienterat, vilket innebär att du hos oss får möjlighet att vara med hela vägen från start till mål i olika frågor.

Arbetet innebär mycket kontakter med våra kunder, länsstyrelsen och med andra enheter inom Jordbruksverket.

Kvalifikationer

Vi vill att du har kännedom om lantbrukets förutsättningar och erfarenhet av handläggnings/samordningsarbete inom myndighet eller liknande verksamheter. Alternativt att du har en akademisk utbildning med relevant inriktning. Det är meriterande om du har erfarenhet av utvecklingsarbete samt intresse för IT-utveckling.

Uppdragen för enheten förändras över tid och därför är det viktigt att du har ett öppet förhållningsätt och snabbt kan ställa om efter behov. Du har analytisk förmåga, gillar att lösa problem och är duktig på att se mönster och helheter. För att trivas och lyckas i rollen behöver du gilla att samarbeta, vara bra på att kommunicera muntligt och skriftligt samt vara en stabil person som har förmåga att behålla lugnet även vid stressiga situationer.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga förmågor.

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Erica Persson, enhetschef jordbrukarstödsenheten
Telefon: 036-15 60 64

Eva Kjell, SACO
Telefon: 036-15 58 38

Maria Gustavsson, ST
Telefon: 036-15 60 93

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-05-31
Arbetsgivarens referensnummer: 2.4.6-08281/2019

Placeringsort är Jönköping.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

När du registrerar din ansökan kan du komma att få besvara ett antal frågor. Fyll i frågorna så utförligt du kan eftersom ansökningar med uteblivna eller ofullständiga svar inte beaktas i lika stor utsträckning som ansökningar med utförliga svar.

Vi använder e-rekrytering via offentliga jobb för att kvalitetssäkra och effektivisera rekryteringen. När du fyllt i dina uppgifter söker du enkelt andra jobb utan att fylla i uppgifterna igen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Sök jobbet här >>

Om Jordbruksverket

Jordbruksverket är en expertmyndighet där du tillsammans med 1 500 kollegor får arbeta med frågor som handlar om att skapa en långsiktigt hållbar svensk matproduktion. Vårt uppdrag omfattar växt- och djurskydd, smittskydd, frågor kring hållbar utveckling samt att arbeta för ett dynamiskt och konkurrenskraftigt näringsliv i hela landet.

VI ERBJUDER DIG
Ett meningsfullt arbete- det du gör på dagarna bidrar till ett långsiktigt hållbart jordbruk i Sverige. Det är viktigt!

Utveckling- vi har ett växthus med kurser, föreläsningar, mentorprogram, erfarenhetsgrupper och andra sätt att utvecklas på. Välkommen att växa med oss!

God arbetsmiljö- i en stor del av våra anställningar erbjuder vi flexibel arbetstid, möjlighet att jobba mobilt. Vi har även en aktiv personalförening. 2021 flyttar vårt huvudkontor i Jönköping till nybyggda lokaler. Vi trivs på jobbet!

Bra förmåner- upp till 35 semesterdagar, friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg, ersättning för läkarvård och läkemedel.

Jordbrukarstödsenheten har ett övergripande ansvar för utbetalningar av jordbrukarstöd. För att klara det arbetet har enheten ansvar för att utveckla handläggningsprocessen med tillhörande systemutveckling och rutiner. Det innebär att vi arbetar med flertalet olika stödformer till Sveriges lantbrukare. Enheten ansvarar också för att handlägga och besluta ersättningar till ett värde av ungefär 500 miljoner till våra kunder utöver de drygt 10 miljarder som vi verkställer via länsstyrelsernas beslut.

Fråga oss via webben