Jordbruksverket.se använder kakor (cookies) för att fungera på ett bra sätt. Här kan du läsa mer om hur vi använder kakor.
Version: 3.0.16
Inloggad som  | Logga ut
Mina Sidor: Version: 3.0.16 Tid: 20190122-1020

IT-Traineeprogram inom Java

Arbetsuppgifter

Som trainee hos oss får du möjlighet att göra karriär på både djupet och bredden!

Du får möjlighet att medverka i arbetet på flera av våra enheter. Våra duktiga och engagerade medarbetare håller seminarium, utbildningar och workshops som ger dig en stabil grund för fortsatt avancemang!

Vårt traineeprogram innehåller lärarledd utbildning, självstudier och praktik. I traineegruppen arbetar ni tillsammans på ett gemensamt projekt och under praktikperioderna arbetar du i något av våra olika systemutvecklingsteam. Efter genomfört traineeprogram har du fått både praktiska och teoretiska kunskaper för att kunna arbeta i en roll som systemutvecklare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk examen inom IT som är högst tre år gammal, exempelvis inom systemvetenskap, systemutveckling eller systemarkitektur. Du ser en framtid som programmerare inom Java, både back-end och front-end.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du har ett brinnande intresse för IT med ett stort engagemang i det du gör. Du tar initiativ, är kommunikativ och driver såväl vår som din egen utveckling. Du är en lagspelare som gillar att samarbeta och bidra till teamets framsteg. Eftersom vi samarbetar nära med verksamheten är det viktigt att både förstå och kunna uttrycka sig väl på svenska.

Läs mer om Traineeprogrammet och om vår informationskväll som vi kommer att ha den 9 april: http://www.jordbruksverket.se/trainee
Informationskvällen kommer att hållas både i Jordbruksverkets lokaler och som en livesändning. Varmt välkommen!

Anställningsform

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: 6 månader eller längre
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2019-09-02
Antal platser: 6

Kontaktpersoner

Annethe Worméus, Projektledare
Telefon: 036-155898
E-post: annethe.wormeus@jordbruksverket.se

Anna Carlsson, Koordinator
Telefon: 036-156452
E-post: anna.carlsson@jordbruksverket.se

Eva Kjell, SACO
Telefon: 036-155838

Maria Gustavsson, ST
Telefon: 036-15 60 93

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-04-12
Arbetsgivarens referensnummer: 2.4.6–00981/2019

Placeringsort är Jönköping

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

När du registrerar din ansökan kan du komma att få besvara ett antal frågor. Fyll i frågorna så utförligt du kan eftersom ansökningar med uteblivna eller ofullständiga svar inte beaktas i lika stor utsträckning som ansökningar med utförliga svar.

Vi använder e-rekrytering via offentliga jobb för att kvalitetssäkra och effektivisera rekryteringen. När du fyllt i dina uppgifter söker du enkelt andra jobb utan att fylla i uppgifterna igen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Sök jobbet här >>

Om Jordbruksverket

Från IT till ett hållbart samhälle

Var med och gör skillnad, påverka samhället och bidra till framtidens tillgång på mat, energi och en hållbar miljö. Jordbruksverket driver en rad utmanande och intressanta projekt där IT är en viktig del av verksamhetsutvecklingen. Vi hoppas att du tillsammans med ytterligare fem personer vill anta utmaningen att gå vårt traineeprogram för att bli en duktig Java-programmerare.

IT-avdelningen är en stor arbetsplats, här arbetar ungefär 200 anställda och konsulter tillsammans i hela systemutvecklings- och driftprocessen, från projektledare till programmerare och infrastrukturtekniker. Vi ligger i framkant när det gäller ny teknik och lägger stor vikt vid programmering, infrastruktur, arkitektur och metoder. Vi har ett teambaserat arbetssätt och vi jobbar agilt enligt scrum och kanban.

Vårt erbjudande
• Stimulerande och utmanande arbetsuppgifter
• God balans mellan arbete och fritid
• Samhällsnytta, öppenhet och mångfald
• Personlig utveckling, t ex kurser, föreläsningar, mentorprogram och erfarenhetsgrupper
• 2021 flyttar vi in i helt nybyggda lokaler i Jönköping.

Tillsammans levererar vi värdeskapande IT-lösningar med samhället i fokus.

Fråga oss via webben