Jordbruksverket.se använder kakor (cookies) för att fungera på ett bra sätt. Här kan du läsa mer om hur vi använder kakor.

Störningar på webbplatsen

Version: 3.1.0
Inloggad som  | Logga ut
Mina Sidor: Version: 3.1.0 Tid: 20190404-1533

Systemtekniker nätverk

Arbetsuppgifter

Vill du ha en roll där du får ta stort ansvar för ditt område och driva utvecklingen framåt? Trivs du att arbeta teamberaset och har intresse för nätverk i alla dess former?

Till oss på IT-Infrastrukturenheten söker vi en systemtekniker med inriktning på nätverk och datakommunikation. Vi arbetar idag främst med Ciscos produkter för både trådat och trådlöst, men även andra tillverkare och leverantörer förekommer i vårt nät. Du kommer att ingå i ett driftteam som hanterar en stor variation av produkter och tillämpningar men din främsta uppgift är att se till att nätverket fungerar och levererar en god kvalitet till våra medarbetare och intressenter.

Du kommer inneha rollen som nätverksansvarig och primärt arbeta med drift, underhåll och utveckling av Jordbruksverkets nätverk, både trådat och trådlöst. WAN/LAN-tjänster och internet, samt övervakning av dessa är självklara arbetsuppgifter för dig i denna roll. Lastdelare, brandväggar och andra säkerhetsprodukter ingår i ansvaret för teamet där du bidrar med din kompetens och kunskap.
Som nätverksansvarig ansvarar du för att planera uppgraderingar, ta fram underlag för nya lösningar samt vara en viktig del i teamets arbete för att leverera en kostnadseffektiv, tillgänglig och en säker plattform.

Kvalifikationer

Du tycker om nya utmaningar och tar egna initiativ. Du är duktig på att strukturera ditt arbete och driva dina arbetsuppgifter framåt, självständigt och tillsammans med andra. Arbetet kräver därför att du tycker om att kommunicera med andra.

För arbetet har du en relevant högskoleutbildning inom IT eller motsvarande kunskap. Du har goda kunskaper inom nätverk (switching/routing), brandväggar, lastdelare, trådlösa nätverk och övriga säkerhetsprodukter som förekommer inom området. Vi har Cisco som leverantör på merparten av vår infrastruktur idag vilket innebär att erfarenhet av detta är meriterande. Området är stort och under ständig förändring vilket gör att kunskaper om andra tillverkare och leverantörer kan räknas som likvärdiga.

Om nätverk är ditt intresse och styrka, finns det goda möjligheter för dig att utvecklas och trivas hos oss! Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde enligt ök.
Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Fredrik Fahlgren, Enhetschef
Telefon: 036-15 52 66

Åse-Marie Josefsson, SACO
Telefon: 036-15 58 66

Patrik Gräser, ST
Telefon: 036-15 59 53

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-09-22
Arbetsgivarens referensnummer: 2.4.6-12699/2019

Placeringsort är Jönköping.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

När du registrerar din ansökan kan du komma att få besvara ett antal frågor. Fyll i frågorna så utförligt du kan eftersom ansökningar med uteblivna eller ofullständiga svar inte beaktas i lika stor utsträckning som ansökningar med utförliga svar.

Vi använder e-rekrytering via offentliga jobb för att kvalitetssäkra och effektivisera rekryteringen. När du fyllt i dina uppgifter söker du enkelt andra jobb utan att fylla i uppgifterna igen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Sök jobbet här >>

Om Jordbruksverket

Jordbruksverket är en expertmyndighet där du tillsammans med 1 500 kollegor får arbeta med frågor som handlar om att skapa en långsiktigt hållbar svensk matproduktion. Vårt uppdrag omfattar växt- och djurskydd, smittskydd, frågor kring hållbar utveckling samt att arbeta för ett dynamiskt och konkurrenskraftigt näringsliv i hela landet.

VI ERBJUDER DIG
Ett meningsfullt arbete- det du gör på dagarna bidrar till ett långsiktigt hållbart jordbruk i Sverige. Det är viktigt!

Utveckling- vi har ett växthus med kurser, föreläsningar, mentorprogram, erfarenhetsgrupper och andra sätt att utvecklas på. Välkommen att växa med oss!

God arbetsmiljö- i en stor del av våra anställningar erbjuder vi flexibel arbetstid, möjlighet att jobba mobilt. Vi har även en aktiv personalförening. 2021 flyttar vårt huvudkontor i Jönköping till nybyggda lokaler. Vi trivs på jobbet!

Bra förmåner- upp till 35 semesterdagar, friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg, ersättning för läkarvård och läkemedel.

Fråga oss via webben