Jordbruksverket.se använder kakor (cookies) för att fungera på ett bra sätt. Här kan du läsa mer om hur vi använder kakor.
Version: 3.0.16
Inloggad som  | Logga ut
Mina Sidor: Version: 3.0.16 Tid: 20190122-1020

Driven javautvecklare

Arbetsuppgifter

Som javaprogrammerare ingår du i ett systemutvecklingsteam som har ansvar för att utveckla och förvalta ett eller flera av våra system. Alla våra team arbetar agilt och vi vill att våra medarbetare kontinuerligt ska utveckla både sig själva och teamet och ta stort ansvar för sitt arbete.

Vi har en stor mängd system som ständigt förbättras och vidareutvecklas. Vår utveckling består både av front end och back end programmering samt utveckling av integrationer mellan våra system. Utöver programmering kommer du i det dagliga arbetet att delta i analys och nedbrytning tillsammans med kravställare, systemdesign och sprintplanering tillsammans med teamet samt regelbundna retrospektiv för att ständigt göra vårt arbete lite bättre.

De tekniker som vi främst arbetar med är Java (JEE) och Javascript.

Hos oss får du också möjlighet att arbeta med modern teknik som t ex JPA, Jboss EAP, Angular, Jenkins, Maven, Docker, JMS, , GIT, BDD, Event Sourcing, CQRS och JBoss Drools.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är engagerad, har en helhetssyn och tänker långsiktigt. Du är nyfiken på nya tekniker och trivs att arbeta i team mot gemensamma mål.

Du som söker har en akademisk utbildning inom IT eller motsvarande erfarenhet. Du har några års erfarenhet som utvecklare inom JAVA (JEE) eller Javascript och är van att jobba i scrum-team. Det är meriterande om du har erfarenhet av lösningsmönster, systemdesign och utveckling av integrationer. Vi lägger stor vikt vid samarbete och det är teamets resultat som är det viktigaste. Som person tror vi att du är analytisk och kvalitetsmedveten samt har en god samarbets- och kommunikationsförmåga.

Rollen erbjuder dig chans till utveckling tillsammans med kompetenta kollegor och konsulter i en spännande storskalig och föränderlig miljö.

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Sandra Brolin, Enhetschef
Telefon: 036-15 57 86

Åse-Marie Josefsson, SACO
Telefon: 036-15 58 66

Maria Gustavsson, ST
Telefon: 036-15 60 93

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-03-01
Arbetsgivarens referensnummer: 2.4.6-01684/2019

Placeringsort är Jönköping.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

När du registrerar din ansökan kan du komma att få besvara ett antal frågor. Fyll i frågorna så utförligt du kan eftersom ansökningar med uteblivna eller ofullständiga svar inte beaktas i lika stor utsträckning som ansökningar med utförliga svar.

Vi använder e-rekrytering via offentliga jobb för att kvalitetssäkra och effektivisera rekryteringen. När du fyllt i dina uppgifter söker du enkelt andra jobb utan att fylla i uppgifterna igen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Sök jobbet här >>

Om Jordbruksverket

Vi söker nu en driven javaprogrammerare som vill vara en viktig del av våra systemutvecklingsteam. Vi söker dig som vill utvecklas och ta ansvar tillsammans med oss på Jordbruksverkets digitaliseringsresa.

IT-avdelningen på Jordbruksverket är en stor arbetsplats med nästan 200 medarbetare och konsulter som arbetar tillsammans i hela systemutvecklings- och driftprocessen. Här finns alla roller från projektledare och kravanalytiker till IT-arkitekter, programmerare, testare samt support-, infrastruktur- och systemtekniker.
Vi har en lång erfarenhet av att både nyutveckla och vidareutveckla IT-lösningar.

Vi arbetar teambaserat i systemutvecklingsteam med kompetenta teammedlemmar som tillsammans tar ansvar för sitt resultat. Vi har ansvar för många olika system av varierande karaktär där flera system har komplexa beroenden. Vi utvecklar vår teknik och våra arbetssätt kontinuerligt.

Läs mer om Jordbruksverkets övergripande uppdrag? http://www.jordbruksverket.se/omjordbruksverket/

VI ERBJUDER DIG
Ett meningsfullt arbete- det du gör på dagarna bidrar till ett långsiktigt hållbart jordbruk i Sverige. Det är viktigt!

Utveckling- vi har ett växthus med kurser, föreläsningar, mentorprogram, erfarenhetsgrupper och andra sätt att utvecklas på. Välkommen att växa med oss!

God arbetsmiljö- i en stor del av våra anställningar erbjuder vi flexibel arbetstid, möjlighet att jobba mobilt. Vi har även en aktiv personalförening. 2021 flyttar vårt huvudkontor i Jönköping till nybyggda lokaler. Vi trivs på jobbet!

Bra förmåner- upp till 35 semesterdagar, friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg, ersättning för läkarvård och läkemedel.

Fråga oss via webben