Jordbruksverket.se använder kakor (cookies) för att fungera på ett bra sätt. Här kan du läsa mer om hur vi använder kakor.
Version: 3.0.16
Inloggad som  | Logga ut
Mina Sidor: Version: 3.0.16 Tid: 20190122-1020

Internrevisor

Arbetsuppgifter

Som internrevisor är du viktig för vår verksamhet. Vi vill hela tiden förbättra oss och du har en betydelsefull roll i det arbetet.

Genom att systematiskt och strukturerat granska effektiviteten och utvärdera riskhantering, ledningsprocesser samt den interna styrningen och kontrollen hjälper du Jordbruksverket att nå sina mål. Granskningsuppdragen utgår från en revisionsplan som har beslutats av vår uppdragsgivare som är Jordbruksverkets styrelse.

Revisionsarbetet innefattar samtliga delar av revisionsprocessen, d.v.s. att genomföra riskanalys, ta fram årlig revisionsplan och utföra revisioner. Vi strävar tillsammans mot gemensamma mål och arbetet kräver en god kvalitet och noggrannhet i dokumentation, både vad gäller genomförandet och resultatet. Momenten utförs antingen självständigt eller tillsammans med kollegor på enheten.

Resultatet av revisionerna rapporteras både muntligt och skriftligt. Arbetet innebär löpande dialog med chefer och medarbetare vid Jordbruksverket samt andra myndigheter och revisionsorgan.

Resor i begränsad omfattning ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av arbete med internrevision/revision. Du har högskoleexamen inom ekonomi; IT, juridik eller annan relevant utbildning. Du har förmåga att se både till detaljer och helheten och att du relativt snabbt kan använda din erfarenhet och kompetens i arbetet som internrevisor.
Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av finansiell- eller IT-revision, erfarenhet av riskhantering eller processorienterat arbetssätt eller innehar en internrevisorscertifiering (CIA, CISA) .

Vi lägger stor vikt vid dina personliga förmågor och söker dig som är ödmjuk, har hög integritet, kan planera och driva ditt arbete framåt samt har en god förmåga att uttrycka dig mycket väl i tal och skrift. Du är van att arbeta självständigt och i grupp och levererar ditt arbete i tid med en god kvalité.

Är du nyfiken på Jordbruksverket och vill vara med och bidra till samhället? Då är du varmt välkommen att kontakta oss eller skicka in din ansökan. Vi arbetar med löpande urval.

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Charlotte Jonsson, Enhetschef
Mobil: 0703-36 11 64
Telefon: 036-15 63 44

Eva Kjell, SACO
Telefon: 036-15 58 38

Maria Gustavsson, ST
Telefon: 036-15 60 93

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-03-18
Arbetsgivarens referensnummer: 2.4.6–02988/2019

Placeringsort är Jönköping

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

När du registrerar din ansökan kan du komma att få besvara ett antal frågor. Fyll i frågorna så utförligt du kan eftersom ansökningar med uteblivna eller ofullständiga svar inte beaktas i lika stor utsträckning som ansökningar med utförliga svar.

Vi använder e-rekrytering via offentliga jobb för att kvalitetssäkra och effektivisera rekryteringen. När du fyllt i dina uppgifter söker du enkelt andra jobb utan att fylla i uppgifterna igen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Sök jobbet här >>

Om Jordbruksverket

Jordbruksverket är en expertmyndighet där du tillsammans med 1 500 kollegor får arbeta med frågor som handlar om att skapa en långsiktigt hållbar svensk matproduktion. Vårt uppdrag omfattar växt- och djurskydd, smittskydd, frågor kring hållbar utveckling samt att arbeta för ett dynamiskt och konkurrenskraftigt näringsliv i hela landet.

VI ERBJUDER DIG
Ett meningsfullt arbete- det du gör på dagarna bidrar till ett långsiktigt hållbart jordbruk i Sverige. Det är viktigt!

Utveckling- vi har ett växthus med kurser, föreläsningar, mentorprogram, erfarenhetsgrupper och andra sätt att utvecklas på. Välkommen att växa med oss!

God arbetsmiljö- i en stor del av våra anställningar erbjuder vi flexibel arbetstid, möjlighet att jobba mobilt. Vi har även en aktiv personalförening. 2021 flyttar vårt huvudkontor i Jönköping till nybyggda lokaler. Vi trivs på jobbet!

Bra förmåner- upp till 35 semesterdagar, friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg, ersättning för läkarvård och läkemedel.

Fråga oss via webben