Jordbruksverket.se använder kakor (cookies) för att fungera på ett bra sätt. Här kan du läsa mer om hur vi använder kakor.

Störningar på webbplatsen

Version: 3.1.0
Inloggad som  | Logga ut
Mina Sidor: Version: 3.1.0 Tid: 20190404-1533

Handläggare till lokalt ledd utveckling

Arbetsuppgifter

På EU-stödsavdelningen handlägger vi ansökningar för EU-projekt vars mål är att utveckla Sverige. I olika så kallade leaderområden arbetar föreningar, företag och kommuner tillsammans för att skapa gemensamma projekt, som de sedan söker stöd för. Det kan till exempel vara insatser inom turism, företagsutveckling, hållbart fiske, integration, kulturmiljö eller något annat som stärker området.

Vill du bidra till att projekten förverkligas? Med stort eget ansvar är det du som handläggare som ser till att ansökningarna hanteras effektivt och med god kvalitet. Du kommer att arbeta med att granska ansökningar, göra bedömningar och ge svar i ärenden. I arbetet ingår även att ha kontakt med våra stödmottagare samt leaderområden och på ett pedagogiskt sätt kunna förklara regelverk och dess tillämpningar. Ofta är uppgifterna komplexa och du behöver ha tålamod, vara analytisk, kunna tolka regler och ha ett gott omdöme.

Du kommer att ingå i ett positivt gäng som värnar om varandra, hjälps åt för att lösa enhetens och avdelningens uppgifter och som ser en möjlighet att bidra till samhällets utveckling.

Kvalifikationer

Som person är du strukturerad och har förmåga att fatta beslut samt är van att själv prioritera och planera ditt arbete. Du uppskattar att vara en del av ett team där ni hjälps åt att lösa uppgifter, stötta varandra och att tillsammans utveckla och förbättra vår verksamhet.

Vi ser gärna att du har en relevant högskoleutbildning, exempelvis inom ekonomi eller samhällsvetenskap, alternativt har förvärvat motsvarande kompetens genom erfarenhet.

Erfarenhet av ärendehandläggning, vana av att tolka regelverk samt myndighetserfarenhet är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Carin Alfredsson, Enhetschef: Leader/LLU2
Telefon: 036-15 64 22

Maria Gustavsson, ST
Telefon: 036-15 60 93

Mats Alstrand, SACO
Telefon: 036-15 63 24

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-09-16
Arbetsgivarens referensnummer: 2.4.6-12872/2019

Placeringsort är Jönköping.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Vi använder e-rekrytering via offentliga jobb för att kvalitetssäkra och effektivisera rekryteringen. När du fyllt i dina uppgifter söker du enkelt andra jobb utan att fylla i uppgifterna igen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Sök jobbet här >>

Om Jordbruksverket

Jordbruksverket finns för att främja en ökad och hållbar matproduktion och en god djurvälfärd i hela Sverige. Vi bidrar till en levande landsbygd.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en god arbetsmiljö med möjlighet att jobba flexibelt och mobilt. Vi har bra förmåner med upp till 35 semesterdagar, friskvårdsbidrag, friskvårdstimme.

Fråga oss via webben