Jordbruksverket.se använder kakor (cookies) för att fungera på ett bra sätt. Här kan du läsa mer om hur vi använder kakor.
Jordbruksverkets startsida
Enklare tillsammans
Mina Sidor: Version: 2.7.3 Tid: 20171002-1339

Har du problem att använda CDB Internet?

Inloggning

Användarnamn och lösenord


På första raden i inloggningsrutan skriver du ditt användarnamn med 12 tecken.
På andra raden i inloggningsrutan skriver du ditt lösenord.

Inloggningen misslyckades


Du kommer till sidan "Inloggningen misslyckades - Hantering av lösenord till personnummer". Då har du har angivit ett användarnamn eller lösenord som är felaktigt. Kontrollera att du har rätt användarnamn och lösenord och pröva att logga in igen.

Välj Organisation - Inte behörig


Om du kommer till sidan "Välj organisation" och det står att du inte är behörig till CDB-internet: Kontrollera att du gör inloggningen på "Inloggning - djurägare" och inte på "Inloggning - slakteri".

Om du får meddelandet när du loggar in på "Inloggning - brukare" är du inte registrerad som djurhållare på någon produktionsplats med nötkreatur. Läs mer på sidan Anmälan och lösenord till vänster. Om det fortfarande inte fungerar att logga in tar du kontakt med Kundtjänst på telefon 0771- 223 223.

Om man direkt efter första inloggningsförsöket får upp en felsida, till exempel Sidan kan ej visas, är troligtvis tjänsten CDB-internet stängd. Det kan bero på planerade driftstopp eller tekniska problem med webbsidan. Försök igen senare eller kontakta Kundtjänst för mer information.

Windows Vista och Internet Explorer 7


Om det tar väldigt lång tid att få fram inloggningsrutan när du ska logga in:
Klicka på Verktyg i Internet Explorer och välj Internetalternativ längst ner i listan. Då öppnas rutan Internetalternativ. Klicka på fliken Avancerat, dra sedan rullningslisten neråt tills du kommer till Använd SSL 2.0. Markera rutan som står framför. Klicka sedan på OK. Stäng, starta om Internet Explorer och pröva att logga in igen.

Lösenord

Nytt

Byte av lösenord