Jordbruksverkets webbplats kommer att vara stängd tisdagen den 12 december klockan 17-21 samt onsdagen den 13 december klockan 20-24. Det innebär att du inte heller kan använda Jordbruksverkets e-tjänster. Anledningen är ett vi gör ett större tekniskt arbete.
Jordbruksverket.se använder kakor (cookies) för att fungera på ett bra sätt. Här kan du läsa mer om hur vi använder kakor.
Jordbruksverkets startsida
Enklare tillsammans
Mina Sidor: Version: 2.7.3 Tid: 20171002-1339

Hur du använder CDB Internet

Ditt ansvar när du använder Jordbruksverkets e-tjänster


Om du har fått ett lösenord till en e-tjänst på Jordbruksverkets webbplats och lösenordet kommer bort måste du snabbt anmäla förlusten till Jordbruksverket. Det är mycket viktigt att du förvarar lösenordet så att ingen obehörig får tillgång till det.

Håll ansöknings- och rapporteringstider!


Du ansvarar själv för att tider hålls. Lämnar du uppgifter för sent kan det i vissa fall medföra att du får ekonomiska avdrag eller ekonomiska sanktioner. Du måste därför planera ditt användande av våra e-tjänster så att du inte missar någon tidpunkt för rapportering eller ansökan.

Jordbruksverket kan inte garantera att tjänsterna över Internet kommer att vara tillgängliga 24 timmar om dygnet. Rapportera därför i god tid! Tekniska problem som inte Jordbruksverket rår över eller serviceunderhåll innebär inte att du kan komma för sent med din rapport. Rapportera i så fall med blankett. Blanketten hittar du till höger eller beställer via telefon 0771-223 223.

Landskoder och raslistor


Till höger hittar du de landskoder och raslistor du behöver för rapporteringen i CDB Internet.