Jordbruksverket.se använder kakor (cookies) för att fungera på ett bra sätt. Här kan du läsa mer om hur vi använder kakor.
Jordbruksverkets startsida
Enklare tillsammans
Mina Sidor: Version: 1.1.26.R Tid: 20151120-1102

Det ska synas att projektet får pengar av EU – logotyper för EU-flaggan

EU-flaggan
Det ska synas att projektet får pengar av EU. Därför måste ibland EU-flaggan vara med i trycksaker och på webbplats.
 

När, hur och vilka ska använda logotyperna?


Myndigheter och kommuner som är verksamma inom landsbygdsprogrammet måste visa att EU genom den Europeiska jordbruksfonden, har bidragit med pengar. Därför måste ni använda logotyper när ni informerar om arbetet och när ni publicerar något.
 

Ska ni trycka information?


När ni trycker en information, till exempel ett nyhetsbrev eller en broschyr, ska ni på titelsidan eller omslaget skriva denna text: Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling: Europa investerar i landsbygdsområden. 

När myndighetens logotyp finns med i informationen ska även EU-flaggan tryckas tillsammans med texten.

Titelsidan är det första eller andra bladet som följer efter förstasidan i en publikation. Titelsidan är oftast placerad på högersidan.
 

Har ni en webbplats?


Om ni publicerar information på en webbplats eller i en databas ska EU-flaggan med sin text också finnas med. Logotypen ska då finnas på en huvudsida för stödet eller verksamheten. Det ska också finnas en länk till EU-kommissionens webbplats för jordbruk och landsbygdsutveckling.länk till annan webbplats

Logotyper ni behöver

Kontakt

Kontakta din